Sunt toate lucrurile despre Coreea de Nord adevărate?

View previous topic View next topic Go down

Sunt toate lucrurile despre Coreea de Nord adevărate?

Post by Admin 소중 on Mon Jul 25, 2016 7:10 am

Când o organizație precum guvernul Coreei de Nord e prinsă cu minciuni gogonate și cu numeroase greșeli, fiecare zvon despre necinstea sau ignoranța sa pare plauzibil. Totuși, nu toate poveștile despre așa-numita Republică Democrată Populară Coreeană (RDPC) sau despre liderii săi își au originea la nord de DMZ. În lumina vechii tradiții a oponenților geopolitici, sud-coreenii și aliații lor și-au răspândit propriile născociri despre regimul lui Kim de-a lungul timpului. Iată câteva zvonuri populare și adevărul din spatele lor:

1. Kim Il-sung nu era Kim Il-sung cel real

Uniunea Sovietică l-a ales pe Kim Il-sung să fondeze RDPC în parte pentru că putea fi numit cu destul de multă credibilitate unul dintre eroii lungii rezistențe împotriva colonizării japoneze a Peninsulei Coreene. Kim a fost ultimul comandant care a supraviețuit din Armata Unită Anti-Japoneză din Nord-Est din Manciuria, o oranizație prin intermediul căreia și-a câștigat o parte din reputația sa. Conform cărții Under the Loving Care of the Fatherly Leader a lui Bradley K. Martin autoritățile japoneze ofereau chiar recompense pentru cel care ar fi adus capul lui Kim până când acesta a împlinit 25 ani.

Probabil pentru a-i putea denatura imaginea lui Kim ca veteran de război, dușmanii săi au pus în circulație zvonul că acesta ar fi furat porecla (Kim Il-sung înseamnă „pilonul patriei”) și reputația unui veteran mai vechi, Kim Kyung-cheon. Această acuzație a fost ...

Citește continuarea pe: http://kccro.ro/ro/sunt-toate-lucrurile-despre-coreea-de-nord-adevarate

_________________
Administrator și fondator KCC.Romania
avatar
Admin 소중
Administrator

Mesaje : 896
Data de inscriere : 2011-09-21
Varsta : 28
Localizare : Seul, Coreea de Sud

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum