Sunt toate lucrurile despre Coreea de Nord adevărate?

Go down

Sunt toate lucrurile despre Coreea de Nord adevărate?

Post by Admin 소중 on Mon Jul 25, 2016 7:10 am

Când o organizație precum guvernul Coreei de Nord e prinsă cu minciuni gogonate și cu numeroase greșeli, fiecare zvon despre necinstea sau ignoranța sa pare plauzibil. Totuși, nu toate poveștile despre așa-numita Republică Democrată Populară Coreeană (RDPC) sau despre liderii săi își au originea la nord de DMZ. În lumina vechii tradiții a oponenților geopolitici, sud-coreenii și aliații lor și-au răspândit propriile născociri despre regimul lui Kim de-a lungul timpului. Iată câteva zvonuri populare și adevărul din spatele lor:

1. Kim Il-sung nu era Kim Il-sung cel real

Uniunea Sovietică l-a ales pe Kim Il-sung să fondeze RDPC în parte pentru că putea fi numit cu destul de multă credibilitate unul dintre eroii lungii rezistențe împotriva colonizării japoneze a Peninsulei Coreene. Kim a fost ultimul comandant care a supraviețuit din Armata Unită Anti-Japoneză din Nord-Est din Manciuria, o oranizație prin intermediul căreia și-a câștigat o parte din reputația sa. Conform cărții Under the Loving Care of the Fatherly Leader a lui Bradley K. Martin autoritățile japoneze ofereau chiar recompense pentru cel care ar fi adus capul lui Kim până când acesta a împlinit 25 ani.

Probabil pentru a-i putea denatura imaginea lui Kim ca veteran de război, dușmanii săi au pus în circulație zvonul că acesta ar fi furat porecla (Kim Il-sung înseamnă „pilonul patriei”) și reputația unui veteran mai vechi, Kim Kyung-cheon. Această acuzație a fost ...

Citește continuarea pe: http://kccro.ro/ro/sunt-toate-lucrurile-despre-coreea-de-nord-adevarate

_________________
Administrator și fondator KCC.Romania
Admin 소중
Admin 소중
Administrator

Mesaje : 896
Data de inscriere : 2011-09-21
Varsta : 29
Localizare : Seul, Coreea de Sud

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum