Cum este de fapt viața în Coreea de Nord

Go down

Cum este de fapt viața în Coreea de Nord Empty Cum este de fapt viața în Coreea de Nord

Post by Admin 소중 on Mon Jul 25, 2016 7:26 am

Cum este de fapt viața în Coreea de Nord 2EB97E1A00000578-3330557-image-a-58_1448295240396

Un fotograf a surpins realitatea din viața de zi cu zi din Coreea de Nord, dezvăluind un amestec de mândrie națională și militarism mereu prezent.

Christian Petersen-Clausen, un german ce trăiește în China, a călătorit recent în misterioasa țară prin intemediul unei companii de turism, suprinzând cu aparatul său de fotografiat numeroase situații din viața de zi cu zi a nord-coreenilor, de la pasageri din tramvai la copii ce se jucau afară. Scopul călătoriei sale a fost crearea unui calendar cu fotografii din Coreea de Nord.
Christian a fost fascinat de Coreea de Nord de când trăia în Germania, înainte ca zidul Berlinului să fie dărâmat, fiind intrigat de asemănarea situației Germaniei cu cea a Coreei.

Întrucât pe durata călătoriei au avut loc și ceremoniile pentru sărbătorirea zilei naționale a Coreei de Nord, Christian a reușit să surprindă cum oamenii sărbătoreau pe străzi, dansând, în timp ce toate magazinele, băncile și chiar organizațiile guvernamentale erau închise cu ocazia sărbătorii.
Citește mai departe: http://kccro.ro/ro/cum-este-de-fapt-viata-in-coreea-de-nord

_________________
Administrator și fondator KCC.Romania
Admin 소중
Admin 소중
Administrator

Mesaje : 896
Data de inscriere : 2011-09-21
Varsta : 30
Localizare : Seul, Coreea de Sud

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum