Cum este de fapt viața în Coreea de Nord

Go down

Cum este de fapt viața în Coreea de Nord

Post by Admin 소중 on Mon Jul 25, 2016 7:26 amUn fotograf a surpins realitatea din viața de zi cu zi din Coreea de Nord, dezvăluind un amestec de mândrie națională și militarism mereu prezent.

Christian Petersen-Clausen, un german ce trăiește în China, a călătorit recent în misterioasa țară prin intemediul unei companii de turism, suprinzând cu aparatul său de fotografiat numeroase situații din viața de zi cu zi a nord-coreenilor, de la pasageri din tramvai la copii ce se jucau afară. Scopul călătoriei sale a fost crearea unui calendar cu fotografii din Coreea de Nord.
Christian a fost fascinat de Coreea de Nord de când trăia în Germania, înainte ca zidul Berlinului să fie dărâmat, fiind intrigat de asemănarea situației Germaniei cu cea a Coreei.

Întrucât pe durata călătoriei au avut loc și ceremoniile pentru sărbătorirea zilei naționale a Coreei de Nord, Christian a reușit să surprindă cum oamenii sărbătoreau pe străzi, dansând, în timp ce toate magazinele, băncile și chiar organizațiile guvernamentale erau închise cu ocazia sărbătorii.
Citește mai departe: http://kccro.ro/ro/cum-este-de-fapt-viata-in-coreea-de-nord

_________________
Administrator și fondator KCC.Romania
avatar
Admin 소중
Administrator

Mesaje : 896
Data de inscriere : 2011-09-21
Varsta : 29
Localizare : Seul, Coreea de Sud

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum