Coreea- Bucătăria celor patru anotimpuri

Go down

Coreea- Bucătăria celor patru anotimpuri

Post by Madalina Barna on Tue Jul 26, 2016 11:34 pm




Bucătăria coreeană e în mare parte bazată pe orez, tăiţei, tofu, legume şi cărnuri. Felurile de mâncare tradiţionale coreene sunt recunoscute pentru numărul mare de garnituri ("banchan") care însoţesc orezul cu bob mic gătit la abur. Fiecare fel de mâncare este însoţit de numeroase "banchan".

"Kimchi", un preparat din legume fermentate şi condimentate, este de obicei servit la fiecare masă. Gastronomia coreeană implică de multe ori asezonarea din plin cu ulei de susan, "doenjang" (pastă de soia fermentată), sos de soia, sare, usturoi, ghimbir şi "gochujang" (pastă de chili roşu).


Citește mai departe: http://kccro.ro/ro/bucataria-celor-patru-anotimpuri
avatar
Madalina Barna
Great Fan

Mesaje : 232
Data de inscriere : 2016-07-26
Varsta : 24
Localizare : Piatra Neamt

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum