Recomandare serial (2014) ”The night watchman (Paznicul de noapte)”

Go down

 Recomandare serial (2014) ”The night watchman (Paznicul de noapte)” Empty Recomandare serial (2014) ”The night watchman (Paznicul de noapte)”

Post by Hyun Ae on Wed Jul 27, 2016 1:31 am

 Recomandare serial (2014) ”The night watchman (Paznicul de noapte)” Sy5s74
Trailer

Plasat în timpul Joseon-ului, acest serial are la bază echipa de prevenire a criminalității care obișnuia să patruleze pe străzi de la ora 21:00 până la ora 05:00 dimineața, pentru a prinde fantome. Lee Rin este un prinț ce trăiește o viață singuratică în afara palatului, încă din copilărie, cu toate că e născut ca și descendent direct al familiei regale. Este bogat și atrăgător, dar trăiește ca un rebel, în speranța că va depăși luptele interne pe care le are cu el însuși. Dat fiind faptul că poate vedea fantomele, Lee Rin își ascunde încă de când era mic secretul și durerea cu care se confruntă sub o față zâmbitoare și un comportament jucăuș. După ce o întâlnește pe Do Ha, el se alătura echipei așa-zișilor paznici de noapte și devine un prinț adevărat după ce vede adevăratele vieți ale cetățenilor, ajutând la prinderea fantomelor.

Vizionare online: koreandrama.com | http://www.asiazonemovie.com/wp-login.php?redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.asiazonemovie.com%2Fseriale-coreene%2Fthe-night-watchman%2F&reauth=1 | https://www.viki.com/tv/23594c-the-night-watchman

Sursa: koreandrama.org,http://kccro.ro/ro/the-night-watchman

Tradus de: Han Jin Yi
Hyun Ae
Hyun Ae
Great Fan

Mesaje : 212
Data de inscriere : 2011-09-19

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum