Recomandare serial (2014) ”The huntresses (Cele 3 frumoase din Joseon)”

Go down

Recomandare serial (2014) ”The huntresses (Cele 3 frumoase din Joseon)” Empty Recomandare serial (2014) ”The huntresses (Cele 3 frumoase din Joseon)”

Post by Hyun Ae on Thu Jul 28, 2016 11:25 am

Recomandare serial (2014) ”The huntresses (Cele 3 frumoase din Joseon)” Zuqtlt
Jin Ok, Hong Dan și Ga Bi sunt 3 frumoase femei-vânător de recompense. Ele lucrează ca echipă, împreună cu Moo Myung, care le găsește diverse însărcinări. Trimișii secreți care trebuiau să-i livreze regelui dinastiei Joseon un instrument optic sunt uciși unul câte unul de asasini necunoscuți, doar unul dintre ei fiind capabil să scape. Un oficial de rang înalt vizitează cabana unde locuiesc Moo Myung și cei trei îngeri ai săi (stereotip din filmul american "Charlie's angels") și-i arată acestuia o schiță a convoiului secret, rugându-l să găsească obiectul ce se află în mâna hoților, oferind o mare sumă de bani ca recompensă. În consecință, cele trei fete se pregătesc să plece în căutarea convoiului. Ele sunt în curând înconjurate de asasini, iar Jin Ok se confruntă chiar cu omul responsabil de moartea tatălui său.
Ga Bi este cea mai tânără membră a grupului, fiind o persoană de tipul celei care întâi dă cu pumnul și abia apoi întreabă de vorbă. E cam grea de cap, dar e frumoasă și elegantă, cucerind inimile bărbaților din toată țara.
Hong Dan este singura femeie măritată din grup. Ea se pricepe mai bine să arunce pumnalele sau să facă rostogoliri decât să gătească sau să facă munci gospodărești. Fiind ajumma (femeie măritată), ea este cea mai amuzantă dintre toate.
Jin Ok e lidera grupului și inventatoarea unor arme unice, având de asemenea abilitatea de a se deghiza. Este de neoprit și plină de carismă.

Vizionare online: solarmovie | dramacool | watch32
Sursa: kmdb, asianwiki, hancinema,http://kccro.ro/ro/the-huntresses

Tradus de: Han Jin Yi
Hyun Ae
Hyun Ae
Great Fan

Mesaje : 212
Data de inscriere : 2011-09-19

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum