Stilul mesei în Coreea de Sud
KCC.Romania :: KCC.Romania (Limba română) :: Despre Coreea :: Generalități, cultură și istorie :: Bucătăria coreeană
Page 1 of 1
Stilul mesei în Coreea de Sud
De obicei, la o masă coreeană se servesc simultan orez împreună cu ciorbă caldă, kimchi, carne și bucate de legume, iar ca desert urmează fructe din perioada mesei respective.
În cazul evenimentelor speciale, sau cand vin musafiri, se pregatesc și se pun 12 feluri de garnituri.
Aranjarea mesei se schimbă depinzând de sărbătoare sau de eveniment, cum ar fi: Anul Nou, Chuseok 추석 (Ziua Recunoștinței), ziua de naștere, împlinirea unui an la un copil mic și ziua de căsătorie.
Citește mai departe: http://kccro.ro/ro/stilul-mesei-in-coreea-de-sud
Madalina Barna- Great Fan
- Mesaje : 232
Data de inscriere : 2016-07-26
Varsta : 29
Localizare : Piatra Neamt
Similar topics
» Relațiile dintre Coreea de Nord și Coreea de Sud
» Stilul "HAN"
» Wi-fi în Coreea
» Coreea de Nord
» Rasismul în Coreea
» Stilul "HAN"
» Wi-fi în Coreea
» Coreea de Nord
» Rasismul în Coreea
KCC.Romania :: KCC.Romania (Limba română) :: Despre Coreea :: Generalități, cultură și istorie :: Bucătăria coreeană
Page 1 of 1
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum