Scurtă istorie a kimchiului
KCC.Romania :: KCC.Romania (Limba română) :: Despre Coreea :: Generalități, cultură și istorie :: Bucătăria coreeană
Page 1 of 1
Scurtă istorie a kimchiului
De când oamenii au început să cultive, s-au bucurat de elementele nutriționale ale legumelor. Totuși, lunile geroase ale iernii, când cultivatul era practic imposibil, au condus la dezvoltarea metodei de depozitare cunoscută ca saramură.
Utilizarea pudrei de chili (gochugaru)
Acum mult timp, kimchi era văzut doar ca o simplă legumă sărată. Cu toate acesea, de-a lungul secolului al XII-lea, cu adăugarea câtorva condimente și mirodenii, popularitatea sa a început să crească din ce în ce mai mult.
Citește mai departe: http://kccro.ro/ro/istoria-kimchiului
Madalina Barna- Great Fan
- Mesaje : 232
Data de inscriere : 2016-07-26
Varsta : 29
Localizare : Piatra Neamt
KCC.Romania :: KCC.Romania (Limba română) :: Despre Coreea :: Generalități, cultură și istorie :: Bucătăria coreeană
Page 1 of 1
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
|
|