Particularităţile bucătăriei coreene

Go down

Particularităţile bucătăriei coreene

Post by Madalina Barna on Tue Jul 26, 2016 11:40 pm

Gastronomia coreeana are la bază câteva ingrediente indispensabile majorităţii meniurilor: ardei iute (praf şi pastă), soia (boabe, pastă şi sos) şi mirodenii precum usturoi sau ceapa verde, ghimbir, seminţe şi ulei de susan.

Pasta de ardei iute, care se obţine din ardei iuţi uscaţi, sare, apă şi boabe de soia fermentate, este folosită ca sos pentru diverse tipuri de legume, fiind totodată consumată frecvent împreună cu orez şi ulei de susan.


Citește mai departe: http://kccro.ro/ro/particularitatile-bucatariei-coreene
avatar
Madalina Barna
Great Fan

Mesaje : 232
Data de inscriere : 2016-07-26
Varsta : 23
Localizare : Piatra Neamt

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum