Particularităţile bucătăriei coreene
KCC.Romania :: KCC.Romania (Limba română) :: Despre Coreea :: Generalități, cultură și istorie :: Bucătăria coreeană
Page 1 of 1
Particularităţile bucătăriei coreene
Gastronomia coreeana are la bază câteva ingrediente indispensabile majorităţii meniurilor: ardei iute (praf şi pastă), soia (boabe, pastă şi sos) şi mirodenii precum usturoi sau ceapa verde, ghimbir, seminţe şi ulei de susan.
Pasta de ardei iute, care se obţine din ardei iuţi uscaţi, sare, apă şi boabe de soia fermentate, este folosită ca sos pentru diverse tipuri de legume, fiind totodată consumată frecvent împreună cu orez şi ulei de susan.
Citește mai departe: http://kccro.ro/ro/particularitatile-bucatariei-coreene
Pasta de ardei iute, care se obţine din ardei iuţi uscaţi, sare, apă şi boabe de soia fermentate, este folosită ca sos pentru diverse tipuri de legume, fiind totodată consumată frecvent împreună cu orez şi ulei de susan.
Citește mai departe: http://kccro.ro/ro/particularitatile-bucatariei-coreene
Madalina Barna- Great Fan
- Mesaje : 232
Data de inscriere : 2016-07-26
Varsta : 29
Localizare : Piatra Neamt
KCC.Romania :: KCC.Romania (Limba română) :: Despre Coreea :: Generalități, cultură și istorie :: Bucătăria coreeană
Page 1 of 1
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
|
|