Juk – terciul de ovaz
KCC.Romania :: KCC.Romania (Limba română) :: Despre Coreea :: Generalități, cultură și istorie :: Bucătăria coreeană
Page 1 of 1
Juk – terciul de ovaz
Juk sau terciul de ovăz este făcut din cereale, precum orezul, soia, susanul, fasolea mung, fierte în apă. Alte ingrediente sunt deseori adăugate, incluzând legumele și peștele.
Juk are gust mai bun dacă este consumat imediat după serviciu. Este ușor și convenabil să faci juk cu doar unu sau două feluri de garnituri.
Citește mai departe: http://kccro.ro/ro/juk-terci-de-ovaz
Madalina Barna- Great Fan
- Mesaje : 232
Data de inscriere : 2016-07-26
Varsta : 29
Localizare : Piatra Neamt
KCC.Romania :: KCC.Romania (Limba română) :: Despre Coreea :: Generalități, cultură și istorie :: Bucătăria coreeană
Page 1 of 1
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
|
|