Vasele tradiționale din bucătăria coreeană
KCC.Romania :: KCC.Romania (Limba română) :: Despre Coreea :: Generalități, cultură și istorie :: Bucătăria coreeană
Page 1 of 1
Vasele tradiționale din bucătăria coreeană
Orezul este principalul fel de mâncare în bucătăria est-asiatică, iar în Coreea este însoțit de triada culinară formată din sosul de soia, gochujang/ pastă de ardei iute și pastă de fasole. Toate aceste ingrediente sunt făcute din fasole de soia, ardei iuți și fasole prin procesul de fermentație. Există și o vorbă a coreenilor care spune că ”Gustul mâncării este gustul procesului de fermentație”.
Citește mai departe: http://kccro.ro/ro/vasele-traditionale-din-bucataria-coreeana
Madalina Barna- Great Fan
- Mesaje : 232
Data de inscriere : 2016-07-26
Varsta : 29
Localizare : Piatra Neamt
Similar topics
» Bucătăria regală (partea a treia): Sanggung
» Coreea- Bucătăria celor patru anotimpuri
» Bucătăria regală (partea a doua): Banchetele regale
» Bucătăria regală (prima parte): Mâncarea servită regelui (수라상)
» Materialele tradiţionale
» Coreea- Bucătăria celor patru anotimpuri
» Bucătăria regală (partea a doua): Banchetele regale
» Bucătăria regală (prima parte): Mâncarea servită regelui (수라상)
» Materialele tradiţionale
KCC.Romania :: KCC.Romania (Limba română) :: Despre Coreea :: Generalități, cultură și istorie :: Bucătăria coreeană
Page 1 of 1
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
|
|