KCC.Romania
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vasele tradiționale din bucătăria coreeană

Go down

Vasele tradiționale din bucătăria coreeană Empty Vasele tradiționale din bucătăria coreeană

Post by Madalina Barna Tue Jul 26, 2016 6:23 am

Vasele tradiționale din bucătăria coreeană 140527_korea_pottery_6


 Orezul este principalul fel de mâncare în bucătăria est-asiatică, iar în Coreea este însoțit de triada culinară formată din sosul de soia, gochujang/ pastă de ardei iute și pastă de fasole. Toate aceste ingrediente sunt făcute din fasole de soia, ardei iuți și fasole prin procesul de fermentație. Există și o vorbă a coreenilor care spune că ”Gustul mâncării este gustul procesului de fermentație”.


Citește mai departe: http://kccro.ro/ro/vasele-traditionale-din-bucataria-coreeana
Madalina Barna
Madalina Barna
Great Fan

Mesaje : 232
Data de inscriere : 2016-07-26
Varsta : 29
Localizare : Piatra Neamt

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum