Sosul de soia
KCC.Romania :: KCC.Romania (Limba română) :: Despre Coreea :: Generalități, cultură și istorie :: Bucătăria coreeană
Page 1 of 1
Sosul de soia
Sărat, dar mult mai gustos şi mai hrănitor decât sarea, sosul de soia este un ingredient fără de care bucătăria asiatică nu poate exista. Sosul de soia este obţinut prin fermentarea boabelor de fasole soia cu cereale, apă şi sare.
Originar din China, este folosit pe scară largă în bucătăria asiatică, în China, Indonezia, Japonia, Coreea, Malaezia şi Singapore şi, mai puţin, în Thailanda, Vietnam, Cambodgia şi Filipine.
Citește mai departe: http://kccro.ro/ro/sos-de-soia
Madalina Barna- Great Fan
- Mesaje : 232
Data de inscriere : 2016-07-26
Varsta : 29
Localizare : Piatra Neamt
Similar topics
» 간장 쿠키 Fursecuri cu sos de soia
» 공나물 무침 Salată de muguri de soia
» Supă de soia cu tăiţei
» 두부 콩국수 Tăiței cu supă de soia și lapte
» 청국장 찌개 Tocăniță coreeană cu pastă de soia fermentată
» 공나물 무침 Salată de muguri de soia
» Supă de soia cu tăiţei
» 두부 콩국수 Tăiței cu supă de soia și lapte
» 청국장 찌개 Tocăniță coreeană cu pastă de soia fermentată
KCC.Romania :: KCC.Romania (Limba română) :: Despre Coreea :: Generalități, cultură și istorie :: Bucătăria coreeană
Page 1 of 1
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
|
|