Gusturile şi aromele bucătăriei coreene
KCC.Romania :: KCC.Romania (Limba română) :: Despre Coreea :: Generalități, cultură și istorie :: Bucătăria coreeană
Page 1 of 1
Gusturile şi aromele bucătăriei coreene
Usturoiul, ardeii iuţi, ghimbirul, ceapa verde, uleiul şi seminţele de susan conturează caracteristicile esenţiale ale bucătăriei coreene. Pe lângă acestea, alte câteva ingrediente se găsesc aproape zilnic pe mesele coreenilor.
Citește mai departe: http://kccro.ro/ro/gusturile-si-aromele-bucatariei-coreene
Madalina Barna- Great Fan
- Mesaje : 232
Data de inscriere : 2016-07-26
Varsta : 29
Localizare : Piatra Neamt
Similar topics
» Particularităţile bucătăriei coreene
» Câteva caracteristici şi influenţe ale bucătăriei coreene
» Fursecuri coreene din unt
» Proberbe coreene 1
» 파전 Clătite coreene
» Câteva caracteristici şi influenţe ale bucătăriei coreene
» Fursecuri coreene din unt
» Proberbe coreene 1
» 파전 Clătite coreene
KCC.Romania :: KCC.Romania (Limba română) :: Despre Coreea :: Generalități, cultură și istorie :: Bucătăria coreeană
Page 1 of 1
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
|
|