Bețișoarele
KCC.Romania :: KCC.Romania (Limba română) :: Despre Coreea :: Generalități, cultură și istorie :: Bucătăria coreeană
Page 1 of 1
Bețișoarele
Termenul beţişoare, din punct de vedere culinar, se referă la o pereche de beţe mici, identice, cu vârf ascuţit, utilizate pentru a mânui bucăţile de alimente şi pentru a mânca. Ele se folosesc în China, Japonia, Coreea, Taiwan şi Vietnam.
Se crede că originea lor este chinezească şi au fost găsite dovezi ale folosirii lor şi în Tibet şi Nepal, teritorii care au întreţinut legături strânse cu populaţia chineză Han. Beţişoarele sunt fabricate, cel mai adesea, din bambus, lemn, plastic, bronz, metal, fildeş.
Citește mai departe: http://kccro.ro/ro/betisoare
Madalina Barna- Great Fan
- Mesaje : 232
Data de inscriere : 2016-07-26
Varsta : 29
Localizare : Piatra Neamt
KCC.Romania :: KCC.Romania (Limba română) :: Despre Coreea :: Generalități, cultură și istorie :: Bucătăria coreeană
Page 1 of 1
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
|
|