자장 떡복이 Tteokbokki cu pastă de fasole neagră
KCC.Romania :: KCC.Romania (Limba română) :: Despre Coreea :: Generalități, cultură și istorie :: Bucătăria coreeană
Page 1 of 1
자장 떡복이 Tteokbokki cu pastă de fasole neagră
Ingrediente
-30 prăjituri de orez pentru tteokbokki
-1/2 cană ceapă tocată
-1/2 cană varză tocată
-1/2 cană prăjituri de pește tăiate în pătrate mici (opțional)
-3-4 linguri pastă de fasole neagră / chunjang
-1/4 cană apă
-1 linguriță amidon de porumb
-2 linguri ulei
-2+1/2 lingurițe zahăr
-1 linguriță usturoi tocat
Citește mai departe: http://kccro.ro/ro/tteokbokki-cu-pasta-de-fasole-neagra
Madalina Barna- Great Fan
- Mesaje : 232
Data de inscriere : 2016-07-26
Varsta : 29
Localizare : Piatra Neamt
Similar topics
» 풀빵 Gogoși cu pastă dulce de fasole roșie
» 양갱 Jeleu de fasole roșie
» 고추장 Gochujang- Pastă de ardei iute
» 청국장 찌개 Tocăniță coreeană cu pastă de soia fermentată
» 팥죽 Juk de fasole roșii
» 양갱 Jeleu de fasole roșie
» 고추장 Gochujang- Pastă de ardei iute
» 청국장 찌개 Tocăniță coreeană cu pastă de soia fermentată
» 팥죽 Juk de fasole roșii
KCC.Romania :: KCC.Romania (Limba română) :: Despre Coreea :: Generalități, cultură și istorie :: Bucătăria coreeană
Page 1 of 1
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
|
|