청국장 찌개 Tocăniță coreeană cu pastă de soia fermentată
KCC.Romania :: KCC.Romania (Limba română) :: Despre Coreea :: Generalități, cultură și istorie :: Bucătăria coreeană
Page 1 of 1
청국장 찌개 Tocăniță coreeană cu pastă de soia fermentată
Ingrediente
-100 g pasta de soia fermentată (cheonggukjang)
-1 cană ridiche coreeană tăiată în bucăți de 2,5x3x0,5 cm
-1 cană tofu tăiat în bucăți asemănătoare ridichei
-1/2 cană de kimchi care a stat la fermentat o perioadă mai lungă de timp tăiat în bucăți mici
-1/2 cană ceapă tocată
-1/2 cană ceapă verde feliată subțire
-1/3 cană dovlecel feliat
-1 lingură ardei iute roșu feliat subțire
-1 linguriță usturoi tocat
-1/2 linguriță boia de ardei iute/ gochugaru
-4 căni apă
-6 foi de varec uscat (dimensiune: 2,5x5 cm)
-8 hamsii uscate
Citește continuarea aici:http://kccro.ro/ro/node/1443
Admin 소중- Administrator
- Mesaje : 896
Data de inscriere : 2011-09-21
Varsta : 34
Localizare : Seul, Coreea de Sud
Similar topics
» 닭볶음탕 Tocăniță de pui picantă
» 고추장 Gochujang- Pastă de ardei iute
» 자장 떡복이 Tteokbokki cu pastă de fasole neagră
» 풀빵 Gogoși cu pastă dulce de fasole roșie
» Sosul de soia
» 고추장 Gochujang- Pastă de ardei iute
» 자장 떡복이 Tteokbokki cu pastă de fasole neagră
» 풀빵 Gogoși cu pastă dulce de fasole roșie
» Sosul de soia
KCC.Romania :: KCC.Romania (Limba română) :: Despre Coreea :: Generalități, cultură și istorie :: Bucătăria coreeană
Page 1 of 1
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
|
|