KCC.Romania
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

청국장 찌개 Tocăniță coreeană cu pastă de soia fermentată

Go down

청국장 찌개 Tocăniță coreeană cu pastă de soia fermentată Empty 청국장 찌개 Tocăniță coreeană cu pastă de soia fermentată

Post by Admin 소중 Mon Jul 25, 2016 7:04 am

청국장 찌개 Tocăniță coreeană cu pastă de soia fermentată Fermented_soybean_paste_jjigae_01-

Ingrediente

-100 g pasta de soia fermentată (cheonggukjang)

-1 cană ridiche coreeană tăiată în bucăți de 2,5x3x0,5 cm

-1 cană tofu tăiat în bucăți asemănătoare ridichei

-1/2 cană de kimchi care a stat la fermentat o perioadă mai lungă de timp tăiat în bucăți mici

-1/2 cană ceapă tocată

-1/2 cană ceapă verde feliată subțire

-1/3 cană dovlecel feliat

-1 lingură ardei iute roșu feliat subțire

-1 linguriță usturoi tocat

-1/2 linguriță boia de ardei iute/ gochugaru

-4 căni apă

-6 foi de varec uscat (dimensiune: 2,5x5 cm)

-8 hamsii uscate



Citește continuarea aici:http://kccro.ro/ro/node/1443
Admin 소중
Admin 소중
Administrator

Mesaje : 896
Data de inscriere : 2011-09-21
Varsta : 34
Localizare : Seul, Coreea de Sud

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum