인삼 Insam, ginsengul coreean
KCC.Romania :: KCC.Romania (Limba română) :: Despre Coreea :: Generalități, cultură și istorie :: Bucătăria coreeană
Page 1 of 1
인삼 Insam, ginsengul coreean
Proprietăţile medicinale ale ginsengului coreean
Ginsengul (în coreeană 인삼 - insam) este o rădăcinoasă a cărei formă se aseamănă cu forma corpului uman, iar numele său (pronunţat insam în coreeană) cuprinde caracterele chinezeşti pentru "om". Ginsengul coreean este cunoscut şi după numele ultimelor două dinastii regale coreene: ginseng de Goryeo şi ginseng de Joseon. Denumirea ştiinţifică pentru ginseng este "Panax Ginseng C.A. Meyer," panax fiind un termen format din cuvintele greceşti pan (tot/ toate) şi axos (medicament), din acesta derivând şi cuvântul englezesc "panacea." Deşi ginsengul coreean aparţine aceluiaşi gen (botanic) din care face parte și ginsengul cultivat în Japonia, China, S.U.A. şi Rusia, diferenţele substanţiale în calitate şi eficacitate fac din acesta cel mai bun ginseng din lume.
Citește mai departe: http://kccro.ro/ro/insam
Madalina Barna- Great Fan
- Mesaje : 232
Data de inscriere : 2016-07-26
Varsta : 29
Localizare : Piatra Neamt
Similar topics
» 인삼 Insam, ginsengul coreean
» Tilapia cu sos coreean
» Tigrul coreean
» Vânătă în stil coreean
» 계란찜 Ouă aburite în stil coreean
» Tilapia cu sos coreean
» Tigrul coreean
» Vânătă în stil coreean
» 계란찜 Ouă aburite în stil coreean
KCC.Romania :: KCC.Romania (Limba română) :: Despre Coreea :: Generalități, cultură și istorie :: Bucătăria coreeană
Page 1 of 1
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
|
|