Câteva caracteristici şi influenţe ale bucătăriei coreene
KCC.Romania :: KCC.Romania (Limba română) :: Despre Coreea :: Generalități, cultură și istorie :: Bucătăria coreeană
Page 1 of 1
Câteva caracteristici şi influenţe ale bucătăriei coreene
Pe la anul 100 î.Hr, coloniile chinezesşti înfloreau în jurul peninsulei coreene, iar Silla, situată în sudul anticei Coreei, se autodenumea cu mândrie "Mica Chină".
Coreea antică era, de fapt, divizată în trei regate: Koguryeo, în nord, Paekje şi Silla în Sud. Toate trei aveau o cultură avansată, o guvernare centralizată, curţi regale, nobilime şi sistem de clase sociale. Ţara s-a unificat abia după ce regatul Silla, ajutat de chinezi, a cucerit mai întâi Paekje şi apoi Koguryeo.
Citește mai departe: http://kccro.ro/ro/cateva-caracteristici-si-influente-ale-bucatariei-coreene
Madalina Barna- Great Fan
- Mesaje : 232
Data de inscriere : 2016-07-26
Varsta : 30
Localizare : Piatra Neamt
Similar topics
» Particularităţile bucătăriei coreene
» Gusturile şi aromele bucătăriei coreene
» Istoria Coreei în câteva minute!
» Chifteluţe coreene
» Fursecuri coreene din unt
» Gusturile şi aromele bucătăriei coreene
» Istoria Coreei în câteva minute!
» Chifteluţe coreene
» Fursecuri coreene din unt
KCC.Romania :: KCC.Romania (Limba română) :: Despre Coreea :: Generalități, cultură și istorie :: Bucătăria coreeană
Page 1 of 1
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
|
|