Bucătăria regală (partea a doua): Banchetele regale
KCC.Romania :: KCC.Romania (Limba română) :: Despre Coreea :: Generalități, cultură și istorie :: Bucătăria coreeană
Page 1 of 1
Bucătăria regală (partea a doua): Banchetele regale
Fiind considerate niște evenimente extravagante, de cele mai multe ori banchetele necesitau luni de pregătire și trebuia să fie mobilizată o mare forță de muncă. Astfel de banchete erau ținute cu ocazia împlinirii a 60 de ani (în trecut vârsta de 60 de ani era considerată a fi o vârstă destul de înaintată), a 40 de ani, a 50 de ani, a 41 și, respectiv, a 51 de ani pentru regi regine, regine-mamă, numiri în funcții importante, intrării regelui în giroso („casa vârstnicilor”), desemării oficiale a unui prinț moștenitor, nunților, dar și cu ocazia primirii solilor străini.
Citește mai departe: http://kccro.ro/ro/banchetele-regale
Madalina Barna- Great Fan
- Mesaje : 232
Data de inscriere : 2016-07-26
Varsta : 29
Localizare : Piatra Neamt
Similar topics
» Bucătăria regală (partea a treia): Sanggung
» Vasele tradiționale din bucătăria coreeană
» Coreea- Bucătăria celor patru anotimpuri
» Bucătăria regală (prima parte): Mâncarea servită regelui (수라상)
» 궁녀 Gungnyeo (partea a doua)
» Vasele tradiționale din bucătăria coreeană
» Coreea- Bucătăria celor patru anotimpuri
» Bucătăria regală (prima parte): Mâncarea servită regelui (수라상)
» 궁녀 Gungnyeo (partea a doua)
KCC.Romania :: KCC.Romania (Limba română) :: Despre Coreea :: Generalități, cultură și istorie :: Bucătăria coreeană
Page 1 of 1
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum
|
|